avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... mai pot face contestatie la un proces verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

mai pot face contestatie la un proces verbal de contraventie daca l-am semnat

Buna ziua. Ma numesc Liviu. Duminica seara am avut un incident cu masina (fara victime). In urma cercetarilor facute de un agent de politie pe baza procesului verbal de constatare, am fost scos vinovat pt. neacordare de prioritate pe care l-am senmat din pacate. A doua zi mergand la locul accidentului mi am dat seama ca de fapt eu am fost victima. Vreau sa fac contestatie la acest pv si sa cer o cercetare la fata locului pt a stabili cu exactitate vinovatul. Crede ti ca am vre o sansa ? Va multumesc

:offtopic: Va rog sa nu scrieti cu majuscule, este o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Iunie 2009
buda liviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 13:28, 26 Iunie 2009
Daca stie cineva si este binevoitor sa ne lumineze si pe noi despre cele de mai sus. Se poate invoca prezumtia de nevinovatie conform art 6 CEDO in formularea unei plangeri impotriva unui proces verbal?
Multumim!
Daca mili.... politistul nu are alte mijloace de proba (martori, inregistrari video) si aveti un avocat (cel putin decent dpdv profesional) o sa castigati. Asta au pronuntat majoritatea instantelor in ultima vreme
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate pieton hnt hnt Buna ziua! Rulam intr-o suburbie cu autoturismul propriu impreuna cu mama mea, iar la o trecere de pietoni intalnesc un barbat care mergea pe trecere parca ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ovidiu.dumitrescu@gmail.com ovidiu.dumitrescu@gmail.com Am fost implicat intr-un accident rutier, find lovit din spate de o alta masina ; dupa incheierea PV am ramas stupefiat de faptul ca Ag constatator(recte ... (vezi toată discuția)
Amenda + suspendare permis. pv semnat Diana2 Diana2 Buna ziua, Am fost oprita de agentul constatator, mi-au fost controlate actele si pe urma mi s-a spus ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni. Am ... (vezi toată discuția)