avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Platesc impozit....primaria refuza sa raspunda unde si ce???

Va salut cu respect!! Tatal meu a decedat in urma cu 4 ani si dorim sa facem succesiunea. Plata impoziyelor la primarie s-a facut la timp. Deoarece bunicii din partea tatalui nu au fost casatoriti legal,{tata a purtat numele mamei lui},terenurile ce ii apartin vin de la 2 nume { X numele tatalui...Y numele mamei}.Mentionez ca tata era ultimul in viata din familia respectiva. Problema este ca nu detinem acte, recunoaste toata lumea ca sunt terenurile tatei. Am facut cerere catre Primarie sa ne elibereze o adeverinta din care sa reiasa unde sunt terenurile ,pentru care platim impozit anual, si dimensiunea acestora in comparatie cu suma din chitanta!!!Primaria refuza raspunsul!! Ce putem face??Unde am putea gasii aceste suprafete??Stim unde se afla terenurile dar nu stim cat este suprafata exacta!!Va rog.....luminati-ma!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ardeleanu , Consilier juridic 23:58, 27 Ianuarie 2015
solicitati o copie a Rolului Fiscal acolo apare "fisa" cu patrimoniul la care platiti impozit.
Se pare ca nu sunteti proprietari in acte si trebuie sa obtineti imobilul prin uzucapiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren intravilan cu construcţii L_Eva L_Eva Bună ziua, am un teren cu o casă în intravilanul unei localităţi, de 721 m2, care figurează în carte funciară (şi la Serv. Impozite) astfel: 400 m2 ... (vezi toată discuția)
400mp curte melinda67 melinda67 Bună ziua, Am o nelămurire referitor la calcularea impozitului.Am 600mp curte +terenul de sub clădiri. În afară de asta am 550mp teren agricol, grădina. ... (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pe terenuri. vdingo11 vdingo11 Buna ziua. Deoarece nu ma pricep la modul de calcul al impozitului pe cladiri si pamant luam de bun ce plateam in fiecare an. Anul acesta am avut o supriza ... (vezi toată discuția)