PLus
Ref. la articolul:
www.avocatnet.ro/content/art...
Dăunăzi am fost la bancă iar funcționarul mi-a solicitat actualizarea datelor personale, și surpriză: după întocmirea acestora A REFUZAT să-mi dea un exemplar chiar și unul în copie, pe motiv că DOCUMENTUL ESTE AL BĂNCII.
Informațiile sunt ale mele, despre mine și deci nu sunt și nu trebuie să fie un motiv de negociere cu mine. Pentru informațiile de acolo îmi asum răspunderea, dar atât timp cât există un singur exemplar și acela numai la bancă și nu mi se dă exemplarul meu pot gândi că au motive ascunse de a acționa astfel.
După însistențe, am fost poftit să-mi retrag banii de la acea bancă, deoarece nu voi mai putea face nici o operațiune în contul meu fără aceste actualizări.
Am rupt documentele întocmite chiar dacă actualizarea a fost făcută în calculator.
Ulterior, de la o altă sucursală am primit documentele solicitate, în copie.
Consider că acest document este deopotrivă al meu și al băncii, face parte dintr-un agreement cu banca. Ca atare fiind un document comun, ce poartă și semnătura mea, sunt în drept să solicit exemplarul meu în original.
Vă rog să mă lămuriți care sunt legile ce pot fi invocate și unde trebuie să mă adresez pentru reglementarea situației, care nu este una singulară în ceea ce privește practica curentă a băncilor.