avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare silita

Buna ziua

In urma cu multi ani am facut niste imprumuturi la CAR/banci, vad pe portalul instantelor de judecata ca s-a admis exec. silita inca din 2012 .

Eu nu am mai lucrat cu contract de munca de atunci si nici nu am bunuri pe numele meu. Intre timp am schimbat si domiciliul insa nu am primit nicio notificare . Am schimbat domiciliul inca din 2013.

Am incercat sa fac un card de debit la cateva banci dar am fost refuzat fara motiv.
Problema e ca , creditorii nu si-au mai dat interesul sa ma notifice cu privire la datorie ,consider ca au renuntat ,odata ce ,de peste 4 ani nimeni nu a mai cerut nimic.

Exista insa si o artifica avocateasca, vad tot in portalul instantelor jud. la data ultimei actualizari pe dosar o data mai recenta .

Exemplu: admiterea incuv. exe.silite este in 2012, iar ultima actualizare este in ianuarie 2017.
Se pare ca executorul jud. depune odata la 6 luni sau alt termen ceva la dosar....pe semne vreo dovada de notificare....pe vechiul domiciliu.

Cum pot sa invoc perimarea ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:53, 10 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Antik a scris:
... iar ultima actualizare este in ianuarie 2017.
Se pare ca executorul jud. depune odata la 6 luni sau alt termen ceva la dosar....pe semne vreo dovada de notificare....pe vechiul domiciliu.

Nu are treaba actualizarea din ianuarie 2017 pe care o vedeti dvs pe site cu depusul de catre executorul judecatorsc a ceva la dosar, ci este pur si simplu o chestiune de actualizare date in sistemul ecris.
Invocati perimarea pe vechiul cod, daca executarea silita a fost demarata inca de pe atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare veche. buna ziua, am avut un credit luat în 2007 si ... Alexbogdan89 Alexbogdan89 EXECUTARE VECHE. Buna ziua, Am avut un credit luat în 2007 si refinanțat in 2010 dupa un accident major care mi-a lăsat fără loc de munca si fără ... (vezi toată discuția)
Cerere staruinta, dupa 10 luni Gabriela12 Gabriela12 Buna ziua. Un creditor a cerut incuviintarea executarii in ianuarie 2012, in februarie executorul bancar zice ca se va face executarea prin orice modalitate, ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)