avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare poprire

Buna ziua
In anul 2012 am primit o instiintare de poprire pe contul de la banca emisa de organele fiscale din Romania
Precizez ca la explicatia era mentionat impozit pe venit 2004 si 2005 din Franta
Am cerut explicatii inspectorului fiscal pentru ca eu nu am lucrat in Franta si nu vad de unde sa am aceste venituri , raspunsul a fost foarte evaziv impozit pe venit global (acelasi lucru scrie si pe instiiintarea de poprire )In acel moment am trimis o scrisoare recomandata cu confirmare de primire la adresa indicata din Franta -am primit confirmarea scrisoarii dar niciun raspuns.......Intre timp fiscul din Romanai imi executa contul din anul 2012 .Ce pot face in acest caz ???
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:28, 9 Decembrie 2014
sa va adresati unui avocat care sa verifice si apaoi sa faca o contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu anaf. rautustefan rautustefan Nu stiu cum sa procedez pentru a rezolva o problema destul de delicata, dar, in acelasi timp foarte clara in viziunea mea. Preblema se refera la impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Fiscul care mananca timpul si nervii Catalin P Catalin P Buna ziua! in primul rand, nu vorbesc in nume propriu, povestea si deciziile luate nu imi apartin. astea fiind zise, iata cum stau lucrurile: persoana ... (vezi toată discuția)
Executare silita ianstef ianstef sunt PFA taximetrist si in acelasi timp angajat cu norma intreaga la o alta firma, activitatea de taximetrie o practic in afara orelor de program si in week ... (vezi toată discuția)