avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare suma de la societate aflata in Faliment
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare suma de la societate aflata in Faliment

Buna,am dat un avans pentru o casa in 2008 unei firme care in 2012 a intrat in faliment si eu sunt trecuta in tabel ca si creditor chirografar cu suma de 30000 de euro dar in antecontract e stipulat ca trebue sa mai dau inca 30000 de euro dar eu nu mai am de unde sa-i dau ..As vrea sa stiu daca am vreo sansa sa mi-i se compenseze creanta cu pretul actual al casei care a ajuns la jumatate din valoarea primei evaluari(50000), adica 25000 de euro ,sau daca mai pot face ceva sa imi recuperez creanta care e mai mare ca si valoare decat pretul casei .Sa nu uit faptul ca mai e si o ipoteca in favoarea bancii pe acest imobil iar pretul de garantie este 30906 euro .Iar pretul de piata este 38000 euro .

Alte discuții în legătură

Antecontract - insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea X a incheiat cu o banca in 21.12.2004 un contract de credit garantat pe suma de 450.000 euro pe 7 ani printr-o ipoteca de un imobil (cladire + ... (vezi toată discuția)
Act aditional la antecontract- modificare pret apartament ContSters80242 ContSters80242 Buna ziua, as dori va rog frumos sa imi raspundeti in legatura cu urm. probleme : -am facut un antecontract pt un apartament in bloc nou anul trecut , ... (vezi toată discuția)
Societate srl in faliment .... din 2012. mama unuia dintre creditori ... Tommylee44 Tommylee44 Societate SRL in faliment .... din 2012. Mama unuia dintre creditori a facut oferta directa de pret cumparare casa teren. Creanta garantata banca este de 50000 ... (vezi toată discuția)