avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde ma pot adresa pt a afla salariul fostului sot ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde ma pot adresa pt a afla salariul fostului sot ?

am divortat de curand, am 3 copii in intretinere, fostul sot se declara fara venituri si primesc 500 lei pensie alimentara pt cei trei copii. stiu cu siguranta ca lucreaza la un restaurant de unde primeste peste 1000 de euro. are bani de chirie, de avocati, se plimba numai in taxi...unde ma pot adresa?multumesc...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:19, 10 Decembrie 2014
la ITM pentru munca la negru.

dar ITM nu va mareste pensia. care se calculeaza doar la veniturile declarate
multumesc!
La ITM puteti sesiza doar ca munceste la negru si nu altceva, intrucat o sa va dea raspuns ca numai instantei de judecata i se va comunica salariul si alte aspecte legate de raportul de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu cred ca lucreaza la negru, insa daca are salariul minim pe ec sau ceva asa, tot pe acolo sunteti. Omul poate ia salariul mic, restul e tips si n-o sa ii puteti dovedi venitul real iar instanta n-o sa stabileasca pensie forfetar.
Daca primiti 500 tot e bine, adica e mai mult decat ati obtine raportat la minim pe ec si daca incercati sa aveti o relatie buna, poate copiii reusesc sa primeasca mai mult. Mai trimiteati-i si pe la tata, poate asa constientizeaza si tatal cat cheltuiti cu ei.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara deea12 deea12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati am divortat si am avut de platit pensie alimentara 1/4 din 1000 lei pe luna... in prezent mai am un fiu minor de intretinut si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Mia4 Mia4 Cum se stabileste pensia alimentara lunara,daca are contracte de munca sezoniere,cu sediul in Europa?(anual pe vase de croaziera...7-9 luni ).multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua am avut un proces prin care am câștigat tutela copilului ... SabinaElena21 SabinaElena21 Buna ziua Am avut un proces prin care am câștigat tutela copilului ,tatăl fiind obligat la plătirea pensiei alimentare , acesta luând maternalul ,acum ... (vezi toată discuția)