avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare salariat cod COR lăcătuş mecanic.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare salariat cod COR lăcătuş mecanic.

Bună ziua,

Am un salariat care a absolvit şcoala de ucenici şi este calificat în meseria de Reparator mecanic auto. Eu îi pot întocmi contract pe funcţia de lăcătuş mecanic, cod COR 721410.
Şi eu la fel ştiam dar nu înţeleg cu secretara!
Vă mulţumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
EmiMimy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 10 Decembrie 2014
Nu-l puteti angaja ca si mecanic auto - cod COR 723103 - , avand in vedere calificarea lui

In opinia mea, pentru lacatus mecanic trebuie sa aiba o diploma decalificare in domeniul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie/meserie ang10 ang10 Pe ce cod COR pot pune un angajat care a terminat o scoala de ucenici cu durata de 2 ani si are pe diploma calificarea de \" muncitor ucenic\" in meseria de ... (vezi toată discuția)
Angajare rak0770 rak0770 Pot angaja un Maistru mecanic auto ( cod COR 311509) care are calificare de lacatus mecanic auto (scoala profesionala) si mecanic masini si utilaje pt autov ( ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)