avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

handicap

Am implantate 8 stenturi. Se poate considera handicap?
2.in cazul in care am suferit 4 operați la coloana șimi sa montat o proteza pot beneficia de handicap?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:22, 10 Decembrie 2014
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este competenta sa verifice documentele medicale ,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru a constata existenta afectiunilor si starea de fapt a pacientului,pentru a decide eliberarea de decizie/
certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana in varsta, cu proteza de sold, care merge cu mare greutate, are dreptul la indemnizatie de handicap? g..e g..e Va prezint urmatoarea situatie: acum 3 ani, o persoana de 72 de ani, din cauza coxartrozei, a suferit o operatie de protezare a soldului. In urma operatiei, ... (vezi toată discuția)
Handicap capitanud capitanud Buna ziua, As dori sa aflu ce beneficii pot avea in urma handicapului urmator: proteza de valva aortica, proteza de aorta si 3 bypass-uri. Multumesc (vezi toată discuția)
Retragere certificat de incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate de incadrare in gradul 1 de handicap,grav,accentuat,cu valabilitate PERMANENT,scoase din 2006 si au ... (vezi toată discuția)