avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare salariu
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare salariu

Sunt educatoare la o gradinita cu program normal din judetul Dambovita.Sunt titulara pe post din anul 2008(luna iulie), in luna august 2008 am ramas in concediu crestere copil pana la 1 septembrie 2010. In 2009 s-a dat o lege prin care se majorau salariile dascalilor cu 50%, dar acesti bani nu i-au incasat nici pana cum profesorii. Intre timp sindicatele au dat in judecata Ministerul Invatamantului si au castigat si acesti bani vor ajunge esalonat la profesori. As dori sa stiu daca ma incadrez si eu printre cei care vor primii banii din urma?[/i] Secretara scolii spune ca nu , deoarece eram angajata scolii, dar nu eram efectiv la catedra, ci in crestere copil. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 11 Decembrie 2014
Cand s-a promovat actiunea de catre sindicat ati fost si dvs inclusa pe lista reclamantilor ?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi felys felys Buna seara. Ma numesc Felicia si as dori sa va pun si eu o intrebare.Daca sotul meu a decedat subit in iulie 2014 mai are dreptul la banii pe care ii da ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante în învãþãmânt cornelia.banu cornelia.banu Buna ziua! Am fost profesoară la o şcoală, iar în prezent sunt pensionară pentru limită de vârstă – 38 de ani în învăţământ. Vă ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu in invatamant irinamorarasu irinamorarasu In anul scolar 2009-2010, fiind profesor titular la un liceu din Craiova am avut restrangeri de activitate la catedra de informatica si fiinca trebuia sa fie ... (vezi toată discuția)