Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

ContSters61266 
	    	Utilizator

ContSters61266 
	    	Utilizator	    

desi nu cred ca veti putea rezolva ceva in aceasta privinta, va puteti adresa ANRE (autoritatea nationala de reglementare a energiei)
Distrigazul nu vrea sa modifice data de citire. Unde ne putem adresa?
 doina99	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine :
Locuiesc intr-un bloc de 37 de ap., cu centrala proprie alimentata cu gaz, cu contor general pentru apa calda ... (vezi toată discuția)
	                    doina99	                   

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine :
Locuiesc intr-un bloc de 37 de ap., cu centrala proprie alimentata cu gaz, cu contor general pentru apa calda ... (vezi toată discuția)

ddana	                   

de foarte mult timp primesc factra la gaz cu o intarziere de 2-3 saptamani si intotdeauna cu penalizari+restanta. nu stiu daca vi s-a intamplat si voua.. poate ... (vezi toată discuția)
	                    ddana	                   

de foarte mult timp primesc factra la gaz cu o intarziere de 2-3 saptamani si intotdeauna cu penalizari+restanta. nu stiu daca vi s-a intamplat si voua.. poate ... (vezi toată discuția)

Almaris	                   

Cum se calculeaza costul apei calde in urmatoarea situatie:
Se emite factura Apa Nova pentru toata apa furnizata, se considera 20% din valoarea facturii GDF ... (vezi toată discuția)
	                    Almaris	                   

Cum se calculeaza costul apei calde in urmatoarea situatie:
Se emite factura Apa Nova pentru toata apa furnizata, se considera 20% din valoarea facturii GDF ... (vezi toată discuția)