V Ioana-Iulica 
	    	Consilier juridic

V Ioana-Iulica 
	    	Consilier juridic	    

Florenta-Beatrice Dan 
	    	Avocat

Florenta-Beatrice Dan 
	    	Avocat	    

m_ella2005 
	    	Utilizator

m_ella2005 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rusumaria1	                   

in cazul unui divort , banii din contul unuia din soti fara ca celelalt sa fie titular sau imputernicit vor intra la partaj?
Pot fi blocate conturile din ... (vezi toată discuția)
	                    rusumaria1	                   

in cazul unui divort , banii din contul unuia din soti fara ca celelalt sa fie titular sau imputernicit vor intra la partaj?
Pot fi blocate conturile din ... (vezi toată discuția)

prietenoasa	                   

Stimati domni, intrebarea mea este: daca sotii au locuit in apartamentul de serviciu al politiei, iar dupa divort, sotul a cumparat si vandut apartamentul, ... (vezi toată discuția)
	                    prietenoasa	                   

Stimati domni, intrebarea mea este: daca sotii au locuit in apartamentul de serviciu al politiei, iar dupa divort, sotul a cumparat si vandut apartamentul, ... (vezi toată discuția)

mamina	                   

Buna ziua,
Am o problema destul de delicata ,pe care nu o pot discuta cu nimeni.Asa cum spune si titlul subiectului este vb despre un divort .In cateva ... (vezi toată discuția)
	                    mamina	                   

Buna ziua,
Am o problema destul de delicata ,pe care nu o pot discuta cu nimeni.Asa cum spune si titlul subiectului este vb despre un divort .In cateva ... (vezi toată discuția)