avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere fonduri pentru SRL D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere fonduri pentru SRL D

in noiembrie s-a deschis SRL-d, are 1 angajat, cand si unde se depune documantatia pentru a beneficia de cei 10.000 de lei? si ce mai trebuie sa stim referitor la contabilitate?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:44, 18 Decembrie 2014
1. mai e mult pana departe...trebuie sa aveti min. 2 angajati si nici nu primiti nimic in primul an pentru ca exista o conditie privind cifra de afaceri in anul precedent.
2. ca trebuie sa va angajati contabil care sa stie meserie. In ultimii 7-8 ani partea fiscala s-a complicat foarte mult si daca aveti si operatiuni externe lucrurile pot sa devina dificile...si costisitoare daca nu e contabilul experimentat.
Sesiunea de depunere a proiectelor pentru programe nationale se va deschide anul viitor probabil din luna februarie-martie. Pentru 2015 exista inca 7 proiecte de programe noi pentru finantare. Pe langa programul pentru debutanti cu finantarea de 50%, maxim 10000 euro, mai puteti accesa si programul START care are finantare 90%, maxim 94.500 lei.
Detalii puteti citi
[ link extern ] /

@adema1980
1.Conditia de a avea 2 angajati cu CIM pe perioada nedeterminata si cu norma intreaga trebuie indeplinita de la momentul obtinerii facilitatilor pana la incetarea calitatii de microintreprindere a intreprinzatorului debutant.
2. In programele START si Debutant nu este conditionata depunerea proiectului de vreo cifra de afaceri din an precedent
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vanzare parti sociale srl dupa accesare start-up (finantare aippimm) georgehorduna georgehorduna Bună seara, Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d fara finantare s3bash s3bash Buna ziua Am un service electronice si as dori sa infiintez un SRL-D, insa am cateva nelamuriri. In primul rand, intrebarea mea este daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)