adema1980 
	    	Utilizator

adema1980 
	    	Utilizator	    

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
 Daniela Bolog, Consultant credite si finantari 	
			~ final discuție ~
 cretu1	                   

Buna ziua,
Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
	                    cretu1	                   

Buna ziua,
Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)

georgehorduna	                   

Bună seara,
Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)
	                    georgehorduna	                   

Bună seara,
Dacă înfiinţez o societate comercială acum, scriu un plan de afaceri, completez aplicaţia de finanţare în cadrul proiectului START-UP ... (vezi toată discuția)

dragv	                   

Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)
	                    dragv	                   

Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)