avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condusul fara permis si sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condusul fara permis si sub influenta alcoolului

Buna seara. Am condus fara permis de conducere si sub influenta alcoolului, ma oprit politia si am avut 0,80 alcool in aerul expirat. oare poate cineva sa imi spuna la ce sa ma astept? Am nevoie de avacat? Mentionez ca nu am mai avut nici o abatere si nici cel putin o amenda pana acum. va multumesc si astept raspuns.
Va puteti astepta si la o pedeapsa cu executare, stiu cazuri similare in care asa s-a dispus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis, alcoolemie - consecinte bogdan900905 bogdan900905 buna! un prieten a fost oprit de politia rutiera . el nu are permis si i-a ieșit o alcoolemie de 0.51 in aerul respirat a fost dus si la racoltare probe de ... (vezi toată discuția)
Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)