Am fost data in judecata avand ca obiect somatie de plata OUG 119/2007, deoarece am incheiat un contract de telecomunicatii cu o firma de telefonie , mai exact zapp, careia pentru ca nu si-a indeplinit obligatia contractuala, eu n-am platit. Nu aveam semnal, si pentru asta am considerat ca nu si-au indeplinit obligatia si drept urmare nici eu nu am platit abonamentul si terminalul- aparatul. Acum cer sume fabuloase, penalitati calculate din anul 2006 pana in prezent, si contravaloarea terminalului- aparatului. Cum pot eu sa-I combat in instanta si ce sanse am? Ce pot invoca , mai ales ca acest contract este semnat de mine.
Am avut si eu o asemenea problema cu cei de la zapp. aveam un nr. de 13 terminale si semnal foarte prost. le-am trimis notificari, ne-au spus ca ne vor monta un releu, dar contra cost. pana la urma , desi ne amenintau cu penalitati de peste 10.000 lei, au spus ca renunta la penalitati daca achitam contravaloarea abonamentelor pe jumatatea de an in care nu mai platisem. am achitat, am dus si telefoanele inapoi si ne-au dat si bani pe telefoane. si asa am terminat cu ei. incercati sa discutati cu ei.multa bafta!
Buna ziua,
Sunt lider la Oriflame adica am o grupa pe care o coordonez. Unii din ei nu si-au achitat facturile in termen adica de prin martie? Cine trebuie sa ii someze eu sau firma Oriflame cu care s-a incheiat un contract? adica contractul este intre pers respectiva si firma. deci nu cu mine. ei spun ca nu au avocat in firma momentan....cum ii pot determina sa isi achite eu fiind pfa. va rog sa ma ajutati cu un raspuns.