avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partajare curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partajare curte comuna

O curte comuna pote fi partajata ? Adica o curte aflata in indiviziune ? Am inteles ca nu sunt obligat sa ramin in indiviziune cu cineva . Sunt majoritar am 2/3 cote
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
probleme1, utilizator
Cel mai recent răspuns: probleme1 , utilizator 16:46, 12 Decembrie 2014
Daca nu va fi impiedicat accesul coproprietarului la propria locuinta si acesta isi poate exploata proprietatea netulburat se admite cererea de iesire din indiviziune.
sunt sigur ca nu sunt probleme . nu se mai poate trai cu acei indivizi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune aura_b aura_b Buna ziua, Va rog frumos sa ma sfatuiti ce am de facut si care sunt pasii de urmat pentru dezmembrarea unui imobil pe care il detin in proprietate in cota ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fortatÃ( curte comunÃ)!!!! Cristina  Oros Cristina Oros sPETÃ: CE SOLUIȚIE DÃ INSTANȚA DE JUDECATÃ ÎN CAZUL ÎN CARE SE SOLICITÃ IEȘIREA DIN INDIVIZIUNE FORȚATÃ, EX. CURTE ... (vezi toată discuția)
Coproprietate si trai in comun ContSters88537 ContSters88537 Buna seara, am o problema legata de coproprietatea in indiviziune. Daca eu detin apartamentul principal dintr-un imobil de P+1+MANSARDA, si sunt proprietar pe ... (vezi toată discuția)