avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Firma tert poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Firma tert poprit

Buna ziua,

Firma la care lucrez, a primit o comunicare de la un executor judecatoresc pentru poprirea a 1/3 din salariul unui angajat. Problema este ca angajatul a fost lichidat cu 3 luni in urma si nu mai figureaza ca angajat in cadrul firmei. Care sunt obligatiile firmei fata de executorul judecatoresc? Este deajuns sa trimitem o adresa prin care declaram pe proprie raspundere ca persoana respectiva nu mai figureaza ca angajat si eventual si fisa de lichidare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 18:52, 12 Decembrie 2014
Este suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de poprire cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, firma la care lucrez a primit o dispozitie de poprire de la biroul unui executor judecatoresc, impotriva debitorului X, care in 2007 era angajatul ... (vezi toată discuția)
Abuz bcr? blocare plata salarii FlorinMihaiM FlorinMihaiM Buna ziua! Lucrez in cadrul unei societati, care, acum mai mult de 2 ani, a primit o poprire pe conturi, de la creditor bugetar (ANAF). Suma disponibila in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe venituri realizate in strainatate aiss aiss Lucrez la o companie germana, iar aceasta a primit in 03.02.2009 o adresa de infiintare a popririi pe veniturile mele salariale, adresa trimisa de un executor ... (vezi toată discuția)