LukacsIosifCarol 
	    	Utilizator

LukacsIosifCarol 
	    	Utilizator	    

GermanAlex 
	    	Utilizator

GermanAlex 
	    	Utilizator	    

Patrick_ 
	    	Utilizator

Patrick_ 
	    	Utilizator	    

Am incercat acum ca sa chem in judecata locatarul pe motiv de imbogatire fara justa cauza, fiindca a incasat de doua ori valoarea imbunatatirilor efectuate.
Actiunea mi-a fost respinsa pe motiv de putere de lucru judecat (invocat de catre aparatorul locatarului), desi dupa parerea mea imbogatirea fara justa cauza (dovedita de altfel), nu are nicio legatura cu puerea de lucru judecat din celalalt dosar.
Sentinta nu este definitiva.
~ final discuție ~
 capucino	                   

Buna seara. ma confrunt cu o mare problema in ceea ce priveste un dos de partaj.
Nu am inteles explicatiile avocatului meu, astfel ca apelez la ... (vezi toată discuția)
	                    capucino	                   

Buna seara. ma confrunt cu o mare problema in ceea ce priveste un dos de partaj.
Nu am inteles explicatiile avocatului meu, astfel ca apelez la ... (vezi toată discuția)

szabo doinita doina	                   

Intr-un proces fond funciar s-a pronuntat sentinta judecatoriei si decizia tribunalului . atunci nu mai este cale de atac decit recursul in anulare si ... (vezi toată discuția)
	                    szabo doinita doina	                   

Intr-un proces fond funciar s-a pronuntat sentinta judecatoriei si decizia tribunalului . atunci nu mai este cale de atac decit recursul in anulare si ... (vezi toată discuția)

delores	                   

In urma unui accident de masina cumnatul meu a murit iar fratele meu a ramas cu urmari (lovitura la cap).Nu au fost vinovati.Un TIR de 7.5to s-a urcat pe ei ... (vezi toată discuția)
	                    delores	                   

In urma unui accident de masina cumnatul meu a murit iar fratele meu a ramas cu urmari (lovitura la cap).Nu au fost vinovati.Un TIR de 7.5to s-a urcat pe ei ... (vezi toată discuția)