avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sesizare proxenetism din provincie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sesizare proxenetism din provincie

La ce adresa pot trimite online sesizare proxenitism din provincie?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dreptdra , utilizator 18:48, 17 Decembrie 2014
Conform art. 289 CPP:

(5) Plangerea in forma electronica indeplineste conditiile de forma numai daca este certificata prin semnatura electronica, in conformitate cu prevederile legale.
Proxenitismul constituie infractiune grava stipulata de Legea nr.39/2003.
Institutia DIICOT are capabilitatile sa investigheze infractiunile grave. Cred ca logic ar fi ca sesizarea sa fie adresata la DIICOT, la fel si probele, cu toate ca de la sat la oras infractiunea exista peste tot.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
dreptdra, utilizator
In spatele prostituatelor care au de platit amenzi cat un sfert din bugetul local al unor comune stau proxenetii. Tot respectul, politia isi face datoria in acest sens, dar mijloacele de investigare a proxenetismului sunt la DIICOT. Asadar cui trebuie sa trimitem sesizarile sau plangerile penale?
In spatele prostituatelor care au de platit amenzi cat un sfert din bugetul local al primariilor unor comune stau proxenetii. Tot respectul fata de politie care isi face datoria, dar mijloacele de investigare a proxenitismului sunt la DIICOT. Tot respectul pt cei care fac munca enorma de la DIICOT, dar este necesara sesizarea directa la DIICOT fara birocratie si frica ca vei fi luat la intrebari pt o proba neconcludenta, etc. Exista mereu o probabilitate a alarmei false si o probabilitate a descoperirii juste.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
dreptdra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna recrutarea unei persoane ? gancuta gancuta daca fetele au practicat prostitutia simai practica am dovedit cu procesele verbale de amenzi pt asa ceva inca din anul 2008 mai poate sal bage la recrutare ... (vezi toată discuția)
Recrutarea unei persoane pentru prostitutie evelin ivan evelin ivan Buna ziua, Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume ... (vezi toată discuția)