avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECONTARE TRANSPORT LA LOCUL DE MUNCA SI DE LA LOCUL ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECONTARE TRANSPORT LA LOCUL DE MUNCA SI DE LA LOCUL DE MUNCA

buna, cum ar trebuie sa procedez in situatia in care directorul,refuza sa,mi deonteze biletele de transportul, eu fac naveta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 16 Decembrie 2014
Nu v-am dat un astfel de sfat. Dvs v-ati inscris pe acest Forum ca avand calitatea de avocat , ceea ce mi s-a parut bizar ca un avocat sa intrebe daca promoveaza sau nu o actiune in instanta.

Stiti sigur ca in ccm este prevazut asa ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesori -nedecontarea navetei fara adeverinta transportator alexandruuuu alexandruuuu Profesori intr-o comuna. La decontarea navetei, primaria cere, pe langa actele normale, la fiecare inceput de an scolar, o adeverinta de la transportator ... (vezi toată discuția)
Decontare transport conform ccm mericica mericica Buna ziua! conform prevederilor CCM, aplicabile institutiei in care imi desfasor activitatea , am dreptul la decontarea cheltuielilor transport pana la ... (vezi toată discuția)
Hatisuri legislative asachi asachi Naveta cadre didactice .Ma iertati stiu ca aceasta problema a mai fost discutata dar se ivesc fel de fel de probleme care de care mai curioase.Stim ca pentru ... (vezi toată discuția)