avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

carte de munca

Am doua carti de munca, una in continuare la cealalalta. Pe prima am 7 luni vechime. Mi se ia in considerare pentru stabilirea vechimii in munca?
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 17:33, 15 Decembrie 2014
Partial...
Probabil ca perioada lipsa nu a fost predata Arh.Nat. sau a preluata altcineva.

Totusi incercati si la Casa de Pensii sa vedeti ce raspuns va dau.
multumesc
Verificați mai întâi: conținutul datelor introduse, ștampilele și înregistrările, toate trebuie să fie completate conform legii (eventual verificați prin comparație cele două cărți).
Oricum este ciudat că aveți 2 cărți de muncă, probabil, la întocmirea celei de a doua, nu au avut siguranța că sunt complete și corecte datele, sau angajatorii ce au început a doua carte de muncă nu au primit-o pe prima?
Am plecat de la prima intreprindere fara carte de munca iar cea de a doua intrepr. mi-a facut alta carte de munca.Ulterior am intrat in posesia primei carti de munca.

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)
Itm sau arhiva nationala?? elena_lexy elena_lexy tatal meu a lucrat acum 30 de ani in Bucuresti,la o firma care dupa anii 1990 s-a desfiintat,vechimea care a avuto la acea firma nu o are in cartea de munca, ... (vezi toată discuția)
De unde obtin adeverinta coni_cov coni_cov in perioadele urmatoare am lucrat: - 01.09.1979-01.03.1983- Trustul de Constructii Oradea -05.07.1983-09.02.1984- Mina Leurda -26.03.1984-29.07.1985- IACM ... (vezi toată discuția)