avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a-I-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a-I-a de munca

Buna ziua , as dori si eu un raspuns cat mai explicit daca se poate despre contributia la grupa 1 de munca ? Si dupa cum urmeaza :am lucrat intr-o intreprindere energetica (pe carbune)si multi colegi de-ai mei au castigat in instanta grupa 1 de munca,dar intreprinderea nu a platit vreo-data pentru acesta grupa. nu stiu ce sa fac //daca sa ma adresez Justitiei ! si daca voi castiga grupa 1 de munca este sau v-a fi luata in consideratie de cei de la Pensii ?

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa de munca dodoambra dodoambra Buna ziua, Acum un an m-am pensionat anticipat. Eu aveam lucrati 4 ani la forje. In cartea de munca nu era trecuta grupa. Am mers la intreprinderea unde am ... (vezi toată discuția)
Recunosterea unui drept Statescu Statescu Buna ziua! Dupa 1990, s-a acordat gr. a-II-a de munca, printr-un ordin al ministrului muncii. Salariatii prezenti la intreprinderea la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa i de munca Achimescu ion Achimescu ion Ma numesc Achimescu Ion. In perioada 08.06.1983-07.07.1983 am lucrat ca muncitor necalificat subteran cu o retributie lunara de 2486 lei ... (vezi toată discuția)