avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Titular credit decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Titular credit decedat

Mama avea un credit, a decedat, avea asigurare de viata si garantie bunuri mobile, (mai sunt de dat 7000 lei) asigurarea bancii a gasit de cuviinta ca boala la inima ar fi mai veche si n-a fost declarata, deci e nula.
Mostenitorii pot fi obligati sa plateasca creditul sau ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: anym , utilizator 08:10, 16 Septembrie 2025
Buna dimineata! In cazul in care vi s-a solicitat fisa de pacient a mamei de la medicul de familie si nu apare boala din cauza careia a decedat, atunci adresati-va unui avocat specializat pe speta asigurarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare credit bcr druta eva druta eva Buna.Mama a decedat recent, avea un credit la BCR, contractat in mai 2006, cu asigurare de viata aferenta creditului. am depus actele solicitate de asigurator ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii de catre banca andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Ma confrut cu urmatoarea situatie. Tatal meu a luat un credit de nevoi personale de la banca BRD cu care a platit avans pentru o masina Opel Astra ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)