ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rodik_201	                   

Buna ziua! As dori sa imi explice cineva mai ca la nepriceputi ce inseamna:
\\"Imobilului apartament nr 16 ii revine in proprietate terenul aferent in ... (vezi toată discuția)
	                    rodik_201	                   

Buna ziua! As dori sa imi explice cineva mai ca la nepriceputi ce inseamna:
\\"Imobilului apartament nr 16 ii revine in proprietate terenul aferent in ... (vezi toată discuția)

DeeaD	                   

Bună ziua,
Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină. 
În contractul.de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
	                    DeeaD	                   

Bună ziua,
Mai pe scurt, am cumpărat un apartament care are o grădină, am ieșire din bucătărie în grădină. 
În contractul.de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)

PAS22	                   

Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)
	                    PAS22	                   

Buna ziua! Am o mare ruagaminte: ajutati-ma in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am cumparat 250mp cota indiviza dintr-un teren total de 350 mp(construit si ... (vezi toată discuția)