avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil si venituri complementare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil si venituri complementare

Buna ziua

Ma pregatesc cat de curand sa intru in concediu ingrijire copil. Vreau sa stiu daca mai pot inregistra venituri din activitati suplimentare (de asigurari).
Cel mai recent răspuns: CDE1407 , utilizator 15:10, 16 Decembrie 2014
Legea o puteti gasi aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

sau

[ link extern ]
Va multumesc pentru informatii. Mi-au fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna ziua , m-ar interesa ce venituri pot avea fara a mi se suspenda indemnizatia de crestere a copilului? O alta exceptie in acest sens din OUG nr. 111/2010 ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului berescu_laura berescu_laura buna ziua!Am o interprindere individuala si sunt insarcinata..As vrea sa stiu daca trebuie sa imi suspend activitatea pentru a beneficia de alocatia de ... (vezi toată discuția)
Salariata in ccc, poate obtine venituri supuse impozitului? anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o salariata care se afla in ccc pana la varsta de 2 ani a copilului, poate obtine venituri supuse impozitului si in ce ... (vezi toată discuția)