Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

matileank 
	    	Utilizator

matileank 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Viomio	                   

Buna ziua,
Banii pe care i-am primit necuvenit din vina functionarilor publici ( pe care i-am restituit intre timp) mi se returneaza? Mai concret...am primit ... (vezi toată discuția)
	                    Viomio	                   

Buna ziua,
Banii pe care i-am primit necuvenit din vina functionarilor publici ( pe care i-am restituit intre timp) mi se returneaza? Mai concret...am primit ... (vezi toată discuția)

petcumihai23	                   

Buna ziua, astazi am primit o decizie cum ca pe o anumita perioada pensia de urmas pe care am primit-o eu si sora mea a fost calculata gresit si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    petcumihai23	                   

Buna ziua, astazi am primit o decizie cum ca pe o anumita perioada pensia de urmas pe care am primit-o eu si sora mea a fost calculata gresit si ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)

bechesancacristina	                   

amnistia fiscala pentru pensionari nu se aplica si pentru pensia de urmas? (vezi toată discuția)
	                    bechesancacristina	                   

amnistia fiscala pentru pensionari nu se aplica si pentru pensia de urmas? (vezi toată discuția)