avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit microintreprindere aplicat asupra vanzarii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit microintreprindere aplicat asupra vanzarii marfurilor in consignatie

Buna ziua.
O microintreprindere realizeaza venituri din vanzarea marfurilor in consignatie.
Baza impozabila o constituie doar veniturile din comision?
La calculul cifrei de afaceri pt. plafonul de 65000EUR se iau in calcul toate veniturile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 14:01, 17 Decembrie 2014
Veniturile realizate din vanzari sunt cele din comisioane in cazul vanzarii prin consignatie.
Cifra de afaceri cuprinde toate veniturile din vanzari sau prestari servicii( mai putin tva-ul care nu este venit)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri pentru 65.000 euro felisana felisana Am o nelamurire privind calculul cifrei de afaceri. In calculul cifrei de afaceri pentru plafonul de 65.000 euro in cazul scoaterii din evidenta TVA se iau ... (vezi toată discuția)
Ca ptr.neplatitor de tva barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Sint o microintreprindere neplatitoare de tva.Activitatea este prestari servicii pe baza de comision.(asemanatoare unei agentii de turism) As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 35000 e neplatitor tva Daniela1974 Daniela1974 Am o societate neplatitoare de TVA cu activitate de baza intretinere corporala si activitate accesorie declarata prin act constitutiv inchirierea si ... (vezi toată discuția)