avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de timbru si evaluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de timbru si evaluare

am depus o cerere am evaluat si am timbrat la valoarea obiectului acererii dupa aprecierea mea

1. nu inteleg cum se poate anula o cerere in procedura de regularizare, dupa reexaminare taxa de timbru, in conditiile in care eu am timbrat dupa aprecierea mea
2. restituirea taxei de timbru in atare situatie se face integral sau partial
3. restituirea se face prin eliberarea chitantei origibale de la dosar si lasarea unei fotocopii in loc ( evident pt a utiliza in noua actiune)
4. sau trebuie sa merg pe procedura restutuirii cu incheiere de restituiere/constituire dosar la finante/compesare daca am datorii bla bla...si platesc alti bani pentru noua actiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters337354 , utilizator 18:00, 14 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
si cum stabileste judecatorul taxa de timbru?
in conditiile in care sa zicem imi pune in vedere o taxa mai mare si deci contesta evaluarea dupa aprecierea mea..si asta pe procedura regularizarii
Ultima modificare: Duminică, 21 Decembrie 2014
ContSters337354, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc adriana:)

discutia e cum instanta stabileste taxa de timbru, unilateral, in procedura regularizarii..
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Am primit citatie dupa declinarea de competenta prin care mi se pune in vedere sa timbrez. cand trebuie sa platesc taxa de timbru? carlitosbest carlitosbest Salut. Am o cerere care a fost declinata de la Judecatorie la Tribunal iar la tribunal se constata ca cererea este insuficient timbrata ca trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare la incheierea privind solutionarea cererii de ajutor public judiciar? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, speta pe care vreau sa v-o supun atentiei este urmatoarea: in 15 02.2013 am formulat o cerere de chemare in judecata, avand obiect obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru maritza80 maritza80 Buna ziua. Cat costa timbrarea cererii de chemare in judecata cu privire la plata pensiei de intretinere precum si majorarea acesteia tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)