avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cresterea vacilor in gospodarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cresterea vacilor in gospodarie

locuiesc intr-un sat si din pacate un vecin creste 20 de vaci ,mirosul este nerespirabil .as dori sa aflu cate vaci este lrgal sa creasca intr-o gospodarie///

Alte discuții în legătură

Vecin care creste vaci calindenisa99 calindenisa99 Buna ziua, conform legii, cate vaci are voie sa creasca un vecin fara acceptul comunitatii? Ce lege gestioneaza situatia asta?Am un vecin care creste multe ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege privind cresterea porcinelor in localitati rurale? ioana_tudor2007 ioana_tudor2007 sunt interesata carei autoritati trebuie sa ma adresez pentru a solutiona o problema iscata de faptul ca un vecin creste porci in imediata apropiere a ... (vezi toată discuția)