Sunt srl. Am avut contract de inchiriere cale acces cu Primaria. Nu am achitat chiria 2 trimestre consecutiv. Primaria imi trimite notificare ca, contractul a incetat de plin drept, la 31.03.2013. Ulterior Primaria are control de la Curtea de Conturi care constata ca Primaria a emis in trecut(2010-2013) facturile in mod eronat, la valori mai mici decat trebuia, neindexand valoarea precizata in contract cu inflatia, asa cum tot in contract se prevedea.
In aceste conditii, Primaria imi intocmeste cu data de 25.06.2013 o factura de diferente debit contract de inchiriere pt perioada 2010-2013 si majorari de intarziere. Cu toate ca, contractul a incetat in 30.03.2013. In ce baza emite factura?
Intrebarea este:
1. Primaria are acest drept? In conditiile in care contractul a incetat in 30.03.2013.
2. Chiar daca admitem ca, contractul nu ar fi incetat, Primaria are acest drept?
Rog motivare in drept.
Multumesc mult.
Motivarea in drept, va putea fi gasita doar in urma unei analize concrete a spetei Dvs, cu privire la contractul, facturile, notificarile, platile/neplatile efectuate/neefectuate. Mai intai, vor trebui analizate inscrisurile care vor conduce la stabilirea starii de fapt existente, iar apoi vom vedea care este motivarea sau nemotivarea...