AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

milcorina 
	    	Utilizator

milcorina 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 Cris1971 
	    	Utilizator

Cris1971 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alexandra Huminiuc	                   

Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra Huminiuc	                   

Buna ziua , ajungand la majorat iar parintii mei fiind divortati tatal meu a trebuit sa imi plateasca pensia alimentara , iar eu fiindca imi continui studiile ... (vezi toată discuția)

ioanpas	                   

Buna ziua as dori sa deschid actiune in insatata pe cale civila pt neplata pensiei de intretinere minori ...intrebarea este imi trebuie avocat ? sau cum ar ... (vezi toată discuția)
	                    ioanpas	                   

Buna ziua as dori sa deschid actiune in insatata pe cale civila pt neplata pensiei de intretinere minori ...intrebarea este imi trebuie avocat ? sau cum ar ... (vezi toată discuția)

D_10	                   

Buna ziua,
In cazul in care nu stiu adresa exacta si  nici denumirea locului de munca a fostului meu sot, il pot actiona in instanta pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
	                    D_10	                   

Buna ziua,
In cazul in care nu stiu adresa exacta si  nici denumirea locului de munca a fostului meu sot, il pot actiona in instanta pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)