avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transfer bancar Trezorerie-cont de card banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transfer bancar Trezorerie-cont de card banca

Va rog sa-mi spuneti in cat timp se face transferul de bani de la Trezorerie pe un cont de card. Eu astept de 2 zile si pana acum nu au aparut in contul meu. De la Banca mi s-a spus ca trebuie sa vina a doua zi. Vreau sa stiu care ar fi perioada maxima de asteptare, mai ales ca vor fi si zile libere mai multe acum. In weekend nu cred ca se face transferul.
Va rog sa ma lamuriti daca am sanse sa vina pana de Craciun.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tania58 , utilizator 00:25, 22 Decembrie 2014
Trezoreria "lucreaza" mai lent. In cel mai rau caz acest transfer ar trebui efectuat in maximum 2 zile lucratoare.
Va multumesc!
Pana acum au trecut 4 zile, din care 2 zile lucratoare si nu am primit nimic. Se pare ca, intr-adevar, e mai "lent" transferul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca programul de lucru este de luni-vineri 8h/zi, ... herminav herminav Buna ziua! Daca programul de lucru este de luni-vineri 8h/zi, 2 zile libere(simbata si duminica), iar in unele situatii este necesar lucru simbata si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani davidescucostel davidescucostel Buna ziua ! am apelat la dumneavoastra pentru ca nu mai stiu ce sa fac , ce este corect si ce nu .... am castigat un litigiu de munca unde ... (vezi toată discuția)