Buna ziua ! am apelat la dumneavoastra pentru ca nu mai stiu ce sa fac , ce este corect si ce nu .... am castigat un litigiu de munca unde firma la care am lucrat mai avea sa-mi achite un rest de bani . Dupa 2 ani de procese s-a hotarat sa mi se restituie acea suma ; firma nu a vrut sa-mi de-a banii desii hotararea era definitiva si irevocabila. am apelat la un executor judecatoresc care dupa sase luni ( executorul a fost platit ) mi-a spus ca a primit dreptul de transfer al banilor de la firma unde am lucrat . Au trecut trei saptamani de cand acest executor a spus ca a primit banii si ca mi transfera in contul dat de mine ! Mi se pare exagerat de mult sa stau trei saptamani si sa nu primesc totusi banii ....MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT ? CE POT FACE ? AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII ....CARE ESTE PERIOADA MAXIMA DE TRANSFER ???( EXECUTORUL A ZIS CA A FACUT DOCUMENTATIA NECESARA TRANSFERULUI BANILOR ) VA MULTUMESC ANTICIPAT .
Au trecut 22 de zile de cand executorul a precizat ca a primit acceptul bancii de a lua banii. Atunci a spus ca face actele pentru transfer ....am vorbit acum 4 zile si a zis sa astept .... cele 15 zile au trecut de mult si nu mi se pare normala aceasta asteptare din moment ce legea prevede un interval de timp in care banii TREBUIESC LIVRATI . Este cumva alegerea executorului cat sa astept ? ma gandeam ca respecta legea nu face " mica intelegere " . Unde pot reclama aceasta treaba sau ce pot face sa intru mai repede in posesia banilor ? ---- multumesc pentru atentie si raspunsuri ,
am fost la banca acum 2 zile . mi s-a spus ca am bani livrati de la aceea persoana .....zilnic am verificat la bancomat contul ....executorul zice ca a facut formalitatile ...nu mai cred nimic ! un sfat prompt are cineva ? ...
Din cate stiu banii sunt depusi de angajator la dispozitia executorului. Daca banca v-a spus ca aveti banii virati in cont, va trebui sa va confirme si ca puteti sa ii scoateti sau sunt la dispozitia execuotrului. Daca ambii va spun ceva sa faca si dovada.
1.Mai mergeti o data la banca si intebati ce trebuie sa faceti ca sa va scoateti banii. Ce documente aveti nevoie. Cereti un extras de cont din care sa rezulte ca aveti banii in cont. Cereti si o copie a ordinului de plata prin care au intrat banii in contul dvs.
2. Mergeti la executor si cererti sa faca dovada celor afirmate, cu documente.
3. Depinde ce cont si card aveti. Daca cardul nu mai e activ sau aveti alte probleme de natura financiara, poate banca i-a retinut pt altceva, sau cardul nu e bun. Daca aveti probleme cu cardul puteti sa retrageti banii de la banca cu cartea de identitate si formulare completate acolo.
Abuz?
popalucian
Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)