Buna seara, in noaptea de 6spre 7 decembrie persoane ( identitatea lor o banuim - pusti intre 16-20ani))au intrat in curte si au taiat un brad.In timpul verii aceste persoane aumai intrat in curte pe motiv ca au scapat mingea cu care se jucau. Am sesizat politia, insa dupa ce ieri politistul a vorbit cu mama unuia din copii banuiti ,astazi de dimineata am gasit rupta o scandura din gard iar in cursul zilei de astazi principalul banuit (fiind vecin) a intrebat-o pe fiica mea daca am trimis politia la mama lui.Atitudinea lui mi se pare ca o amenintare, Politistul de caz mi-a spus ca oricum prejudiciul nu este mare si se face renuntare si ca aceste incidente sunt sicanari .( tata are 85de ani)Imi este teama teama sa fac plangere.Va rog sa ne spuneti cum ar trebui sa procedam acum.Va multumim
Vreti sa va duceti viata in teroare sau sa fiti stiuti de frica? Huliganii trebuie sa raspunda pt faptele lor iar pt infractorii minori raspund parintii. Inca o plangere faceti acum, pt stinghia de gard rupta, ca o razbunare sau un avertisment. Ar trebui sa anuntati politia ca au inceput ciclul razbunarilor. Oricum hotii bradului sunt principalii suspecti. Nu retrageti nici o plangere, continuati si vorbiti cu politistii ca daca dumnealor nu sunt in stare sa reinstaureze ordinea, va adresati superiorilor lor- politia judeteana...sunt multi incompetenti