avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stergere definitie pe wikipedia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stergere definitie pe wikipedia

Buna! Eu stiu ca ro.wikipedia.org este o enciclopedie libera si eu am intrat la articolul Discriminare pe ro.wikipedia.org si am vazut ca este butonul modifica si eu am sters in mod repetat si adresa mea de IP fost memorata pina ce eu am fost blocat.Eu am sters o parte adica eu am sters ce este discriminarea si felurile discriminarii si a ramas pe articolul din wikipedia o informatie incompleta a discriminarii.Articolul a fost restabilit la forma initiala peste 2 ore. Eu am vazut ca pe ro.wikipedia.org permite si poate toate persoanele sa modifice articolele din ro.wikipedia.org. Este infractiune ce am facut eu? Poate vizitatorii in acele 2 ore cind o parte importanta din articolul Discriminare era stearsa sa depuna plingere penala impotriva mea ca din cauza mea vizitatorii nu au stiut ce este discriminarea si felurile discriminarii si din aceasta cauza vizitatorii au avut de suferit?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
cristitt, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristitt , utilizator 17:46, 20 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
mersi mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
cristitt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare de gen Ema Cosma Ema Cosma A avut cineva vreo speta cu discriminarea femeii la locul de munca? Stie cineva ce probe s-au adminsitrat sau exista pe rolul instantelor un astfel de caz? ... (vezi toată discuția)
Incident minor in trafic cristina252 cristina252 Buna ziua .In urma cu doua zile am avut un incident minor in trafic. Vrand sa parchez intr-o parcare a unui supermarket am atins (sters)din greseala o masina ... (vezi toată discuția)