avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordonanta in timpul C.I.C
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordonanta in timpul C.I.C

Sunt in CIC (concediu crestere copil) iar fabrica unde lucrez intra in lichidare; se stabileste ca oamenii disponibilizati astfel beneficiaza de Ordonanta. Eu pot beneficia de ordonanta, fiind in CIC ? In ce conditii ? Trebuie, eventual, sa ma reangajez sau pot sa iau Ordonanta automat ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:29, 4 Iunie 2009
1. Despre ce Ordonanta este vorba?
2. Ce fel de firma sunteti, de stat sau privata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte munca in cic + salarii compensatorii din cauza lichidare firma stressy stressy Buna seara, Am o problema si as avea nevoie de sfatul unei persoane avizate; dc cineva ma poate ajuta as aprecia foarte mult acest lucru. Eu sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere a copilului emynem07 emynem07 Sotia mea va incheia concediul de crestere a copilului anul acesta, respectiv pe data de 2 ianuarie 2011 se va intoarce la locul de serviciu.Astazi, facand ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului??? ankalaura85 ankalaura85 In temeiul OUG 148/2005 beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani oricare dintre parintii copilului.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)