avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE MASINA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE MASINA

BUNA SEARA.
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN MODEL DE ACTIUNE PRIN CARE SOLICIT RADIEREA DE LA SERVICIUL PUBLIC COMUNITAR REGIM PERMISE DE CONDUCERE SI INMATRICULARE A VEHICULULUI.
MENTIONEZ CA MASINA ESTE RADIATA DE DIRECTIA DE TAXE SI IMPOZITE A PRIMARIEI.

MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: DanaBrasov , utilizator 17:11, 21 Decembrie 2014
Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Bunul mobil a fost instrainat sau nu mai exista in circulatie ?
Masina am vindut-o unei firme, emitind o factura. Aceasta firma nu a facut altceva decit sa inregistreze masina la Directia de taxe si impozite a primariei de care apartine, fara a face transcrierea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculului. Astfel, masina apare ca inmatriculata pe numele firmei mele, astfel ca am primit mai multe amenzi pentru neplata rovignetei. Eu doresc sa obtin o hotarire judecatoreasca prin care sa se dispuna radierea de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculului, pentru ca pe cale amiabila nu am reusit rezolvarea problemei.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta primita dupa ce am vandut auto karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)