Florentina Paven 
	    	Avocat

Florentina Paven 
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

Mihaela.Marin 
	    	Utilizator

Mihaela.Marin 
	    	Utilizator	    

partajul poate fi trecut foarte repede si frumos, fiind facut in momentul divortului iar sotii intelegandu-se asupra unei tranzactii-prin care se vor imparti bunurile dupa cum vor stabilii sotii.
 Mihaela.Marin, utilizator
 Mihaela.Marin, utilizator 	
			 Mihaela.Marin 
	    	Utilizator

Mihaela.Marin 
	    	Utilizator	    

maneanicoleta2006	                   

Buna ziua! 
Sunt in proces de divort din culpa comuna, cu minori. 
1. Va rog sa-mi spuneti daca e necesara prezenta sotului meu in sala de judecata ... (vezi toată discuția)
	                    maneanicoleta2006	                   

Buna ziua! 
Sunt in proces de divort din culpa comuna, cu minori. 
1. Va rog sa-mi spuneti daca e necesara prezenta sotului meu in sala de judecata ... (vezi toată discuția)

oana99	                   

buna seara spuneti mi si mie va rog frumos la un partaj ce criterii se iau in vedere??? cum se face imparteala?? 50 la suta pt mine si 50 la suta pt fostul sau ... (vezi toată discuția)
	                    oana99	                   

buna seara spuneti mi si mie va rog frumos la un partaj ce criterii se iau in vedere??? cum se face imparteala?? 50 la suta pt mine si 50 la suta pt fostul sau ... (vezi toată discuția)

victoriamko	                   

Sunt casatorita de 10 ani. De curand am aflat ca sotul meu are o legatura extraconjugala si nu mai doreste sa continue mariajul. In prezent locuiesc in ... (vezi toată discuția)
	                    victoriamko	                   

Sunt casatorita de 10 ani. De curand am aflat ca sotul meu are o legatura extraconjugala si nu mai doreste sa continue mariajul. In prezent locuiesc in ... (vezi toată discuția)