avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau un sfat - exercitare autoritate parinteasca de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau un sfat - exercitare autoritate parinteasca de catre un minor

am o fata de 17 ani,de aproximativ 3 ani a avut o relatie cu un baiat ,s-a mutat la el impotriva vointei noastre adica a parintilor,a nascut un baietel ,iar acum fata s-a intors acasa pt ca nu se mai intelege cu baiatul si nici nu prea au conditii de crescut micutul,problema e ca baiatul i-a luat copilul si nu vrea sa i-l mai dea ,o lasa doar sa vada copilul la el acasa 2 ore pe zi ,dar fetei ii e teama sa mearga acolo.Am depus plangere penala impotriva tatalui micutului la parchet si la postul de politie de care apartinem .ce sanse are fata mea sa isi recupereze copilul?si cam cat timp v-a dura ?micutul are acum varsta de 1,2 ani
Cel mai recent răspuns: ANA74BV , utilizator 22:15, 3 Ianuarie 2015
Are toate sansele. Dureaza cateva luni litigiul.
multumesc,ordonanta presedintiala cam cat timp dureaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama minora Gessica Gessica Buna seara.Sora mea are aproape 17 ani ( ii implineste in aprilie) . in luna august a anului trecut a nascut un baietel . Tatal baietelului l-a recunoscut si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)
Renuntare custodie anizi anizi Buna ziua! Sunt divortata de 7 ani si am custodia copilului meu in varsta de 13 ani.Tatal lui este stabilit in Australia de 5 ani si de 1 an este cetatean ... (vezi toată discuția)