avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut bani - datorie pers fizice - Vreo raspundere ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut bani - datorie pers fizice - Vreo raspundere legala?

Salutare!

Am avut o amica care mi-a fost si vecina (pe scara cealalta a blocului). Am imprumutat-o cu 150 Ron iar acum se pare ca nu-i mai vad inapoi. Ea cred ca s-a mutat, la telefon si pe net nu raspunde.

Tin sa precizez ca am pe Facebook discutia dintre mine si ea in care ea imi cere banii si apoi imi si multumeste si promite ca mi v-a da inapoi. De asemenea am si un martor.

Exista vreo modalitate cum sa rezolv chestia asta, sa-mi recuperez banii?
Prin politie, antifrauda sau ceva de genul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:21, 24 Decembrie 2014
Pentru 150 lei nu se merita efortul.
Nici sanse nu par sa existe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am imprumutat pe cineva cu o suma relativ mare. nu inapoiaza.. ce pot face? nervoz nervoz Intreb si aici.. poate are cineva un raspuns. Am imprumutat un \"amic\" cu o suma relativ mare, aproape 10.000euro, in luna aprilie. Intelegerea a fost ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reparatii si curatenie in jurul scarii de bloc daniel-vlad daniel-vlad Buna ziua, Am achizitionat anul trecut un apartament si avem cateva probleme destul de serioase la blocul nostru: 1. 2 din vecine hranesc o multime de ... (vezi toată discuția)
Acord vecini geo123 geo123 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc care inca nu este racordat la gaze( m-am mutat de curand si asa l-am gasit). Caldura avem berechet iarna dar in ultimul timp ... (vezi toată discuția)