avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Pentru vanzare-cumparare imobil e momentul sau nu?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Pentru vanzare-cumparare imobil e momentul sau nu?

am nevoie de un apartament intr-o resedinta de judet. Pentru a-l putea cumpara, trebuie sa-mi vind apartamentul dintr-o alta resedinta de judet. -Va rog, ce parere aveti , acum e momentul pentru a face aceasta manevra, sau nu ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:45, 13 Iulie 2009
Pai depinde de necesitatea d-voastra, de mobilitatea pietii imobiliare locale.
Opinia mea este sa cumparati pe credit ipotecar fara a vinde.
recomandarea mea e sa faceti miscarea asta fara a apela, pe cat posibil, la credite
Ideea este urmatoarea: dumneavoastra indiferent de nivelul preturilor practicate pe piata in acest moment trebuie sa va ganditi doar la acest aspect- daca preturile sunt mai mici , veti vinde la un pret mai mic dar veti cumpara tot la un pret mai mic . Acest lucru este valabil si la o eventuala crestere de preturi -- veti vinde la mai mult dar veti plati si mai mult cand veti cumpara! Deci , practic , nu are importanta cand anume vindeti daca in aceeasi perioada de timp si cumparati! Ideea este sa nu vindeti acum si sa cumparati peste 3 ani! SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare apartament, urgent ellymer ellymer Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca e posibil. Dorim sa cumparam un apartament prin credit ipotecar, ne-am inteles cu vanzatorul asupra unui ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa renunt la apartament ipotecat ? halupacristina halupacristina Am facut un credit in franci elvetieni si ma intereseaza cum se procedeaza in situatia in care vreau sa renunt la apartament cu ipoteca pe el#-o. Creditul l-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil achizitionat prin credit ipotecar ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua. Recent am achizitionat o casa si terenul aferent prin credit ipotecar. As vrea sa stiu daca (si daca da, cat de usor ar fi) as putea la un moment ... (vezi toată discuția)