avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am sanse sa recuperez banii pe cale legala?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am sanse sa recuperez banii pe cale legala?

buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie recuperati pe cale judiciara?va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:31, 27 Decembrie 2014
Va multumesc amandurora pentru raspunsuri.In speta de fata,este vorba despre sora mea,care a avut o relatie intima cu persoana careia i-a imprumutat banii,intrucat,dupa terminarea `povestii de iubire` ramasesera in relatie de prietenie.El a profitat de aceasta incredere pe care ea i-o arata,si i-a cerut cu imprumut suma de 1500 de euro.Banii au fost trimisi prin Western Union,intrucat sora mea se afla in strainatate,la munca.Dovada trimiterii banilor,inca o are.La momentul datei convenite pentru returnarea sumei,el i-a inapoiat 500 din cei 1500 de euro.Dar acum,a trecut deja multa vreme de atunci,iar diferenta de suma,refuza sa o mai inapoieze,folosindu-se de fel de fel de pretexte.Intrebarea ei e una simpla:are sanse sa recupereze suma,apeland la instanta?
Puteati sa dati aceste detalii de la inceput ca sa stim despre ce vorbim.
Ce inseamna de multa vreme ?Cand i-a dat acei 500 inapoi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut prin western union dorina-mihaela dorina-mihaela Buna seara in urma cu 3 anii am dat unei cumnate (sora sotului vitrega) suma de 4.500de euro acesti banii au fost pusi prin western union in mai multe randuri ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei sume imprumutate boris81 boris81 am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale ... (vezi toată discuția)