avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acuzatii mincinoase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acuzatii mincinoase

buna ziua,am o problema cu o persoana care imi tot aduce acuzatii defaimatoare la adresa familiei mele.Toate acuzatiile pe care mi le aduce sunt false ,vreau sa mentionez ca am si martori,ce asi putea face in privinta asta,adica sa dau persoana respectiva in judecata,sub ce motiv asi putea face asta?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 22:05, 5 Ianuarie 2015
Exact pentru acuzatii defaimatoare. Ramane de vazut in ce masura acestea vor fi dovedite, precum si in ce masura veti reusi sa dovediti faptul ca suferiti o paguba in urma acestor declaratii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala declaratie falsa ulises10 ulises10 inainte de terminarea procesului civil, partea reclamanta poate depune o plangere penala (insotita de probe) impotriva partii parate, pentru faptul ca in ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de intrare prin efractie silviu28 silviu28 Buna ziua. O vecina imi bate apropouri si ma acuza ca am intrat la ea in apartament cu chei potrivite (si pe alt vecin il acuza de lucruri asemanatoare). ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratiile de la instanta - proces pentru dovedire Chris79 Chris79 Sunt intr-un proces , intentat de partea adversa in care s-au facut declaratii neconforme cu adevarul. Presupun ca intentia a fost de a miza pe buna credinta ... (vezi toată discuția)