avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare cod caen intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare cod caen intreprindere individuala

As dori sa adaug in obiectul de activitate comercializarea tigarilor electronice, ce ar trebui sa stiu legat de acest lucru? E nevoie de vreun aviz special ? Se incadreaza la vreo taxa pe viciu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 26 Decembrie 2014
Adaugarea unui cod C.A.E.N. nou se face printr-o simpla declaratie la O.R.C.

Tigarile electronice nu sunt taxate suplimentar cum e cazul tigarilor obisnuite.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale le gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui al doilea cod caen pfa gbdora gbdora va rog sa imi spuneti cat ma costa adaugarea unui al doilea cod caen ,ca si pfa. multumesc (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la ii? I.I. Patrut C. Andrei-Viorel I.I. Patrut C. Andrei-Viorel cum se procedeaza pentru a adauga coduri caen pt obiecte secundare la cele deja existente? am inteles ca se intocmeste un dosar! daca da as vrea sa stiu ce ar ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - rog info Costin Savescu Costin Savescu Cit costa la ora actuala de infiintat un SRL si un PFA la registrul comertului? Daca persoana e din provincie se poate face firma in Bucuresti sau mai ... (vezi toată discuția)