avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal=registrul de evidenta a salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal=registrul de evidenta a salariatilor

va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 12 Septembrie 2011
1. Revisalul poate fi completat si transmis de oricine se pricepe. Important este sa fie completat corect.
2. La initatea dvs. cine se ocupa de incheierea si incetarea CIM? Aceeasi persoana poate sa se ocupe si de Revisal.
Fisa postului ar rezolva partial aceasta problema, avand in vedere ca HG.161/2006 foloseste termenul de "angajator".
Cineva trebuie sa poarte raspunderea acestor obligatii. De parca n-ar fi ele suficiente..... :slap:

serena82 a scris:

Cine trebuie sa completeze Revisal, persoana de la resurse umane sau contabila?

In practica, atat contabilii , cat si inspectorii de resurse umane completeaza Revisalul.
Prin fisa postului, angajatorul poate decide cine sa completeze Registrul de evidenta al salariatilor.
Pentru evidenta in revisal nu este necesar o persoana autorizata, cume este nevoie pentru inregistarea in carti de munca.
Angajatorul poate atribui aceasta sarcina cui considera el.
Multumesc de raspunsuri. Acum mai am o intrebare. In urma inregistrarii angajatilor in registrul de evidenta al salariatilor li se da un numar de marca? Eu am vazut in pontaj ca la persoanele mai vechi in firma apare si acest numar de marca, pe cand cele mai noi nu au nici un numar. Inseamna ca deja exista un registru de evidenta al salariatilor care nu a fost actualizat?

Alte discuții în legătură

Revisal Sorin Farcas Sorin Farcas O mica definitie si mici explicatii vis-a-vis de ...REVISAL? (vezi toată discuția)
Revisal 2010 zanu zanu Ave tuturor, Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat. HG 37/2010 modifica HG 161/2006: “Art. 4 (1) Angajatorii au ... (vezi toată discuția)
Cum inregsitrati contractele individuale de munca smeagull smeagull Buna ziua dragi co-forumisti, In \"lumina\" faptului ca nu se mai inregistreaza la ITM contractele individuale de munca, prima mea dilema este: Cum ... (vezi toată discuția)