avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca consum canabis si sunt prinsa de politie?

Daca sunt consumatoare de canabis si fumez acasa,sau pe strada,linistita,nu fac probleme in societate,Si sunt prinsa ca fumez, de catre politie,ce mi se intampla?Ce masuri se i-au in potriva mea,potrivit legii in vigoare?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 08:45, 29 Decembrie 2014
Este recomandabil sa nu faceti acest lucru consumul propriu zis de droguri nu este infractiune dar detinerea de droguri in vederea consumului da
Si daca fumez pe strada si ma prinde in timp ce fumez si nu mai am alte jointuri asupra mea,sau canabis,ce masuri se pot lua in potriva mea de catre politie?
Are dreptul agentul/a de politie sa ma perchezitioneze pe strada? sau ma duce la sectia de politie si ma perchezitioneaza acolo?are nevoie de mandat de perchezitie sau ma poate perchezitiona corporal dupa placul lui?
Da pot dupa placul lor cum ati zis dvs, nu nu au nevoie de mandat
:offtopic:Lucrurile pe care le spune-ti dvs aici ca doriti sa le faceti mi se par doar acte de bravism fara nicio noima pentru nu a avea belele va recomand sa nu le faceti.
Daca fumati in casa de fel nu exista probleme.
Nu pot intra cu forta in apartament decat daca au mandat si pana obtin mandat terminati de fumat...
Din cate cunosc eu nu se obisnuieste in prezent a se cere mandat pentru fumatul in casa.
Daca aveti insa mai multe tigari atunci lucrurile se pot schimba...

Daca fumati pe strada veti avea dosar penal.
Consumul acestor substante sunt daunatoare...nu mai puneti problema din pdv legal , ganditi-va la dvs, la sanatatea dvs. la viitorul dvs.
Va doriti sa mergeti "linistita" pe strada , ametita, euforica , sub efectul tigarilor? De ce ? In primul rand, o fata/femeie , nu trebuie sa fumeze pe strada, e urat, e de prost gust. Si mai exista un "de ce ". De ce fumati tigari cu substante interzise, care va distrug mintea ? Asa fac amicii din anturaj si vreti sa fiti in trend ? Altfel simtiti ca nu sunteti acceptata? Poate e mai bine sa schimbati grupul .
Canalizati-va resursele catre ceva constructiv pt. viata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prinsi cu marijuana robert8999 robert8999 Am fost 8 persoane prinse in parc cu aprox 35 g de marijuana de catre politia locala sector 4 de unde am fost dusi la sectia de politie iar apoi la antidrog ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Canabis pentru uz medical dina80 dina80 Scriu pe acest forum pentru ca sunt disperata. Tatal meu sufera de cancer la ficat in stadiul 4 si medicii au zis ca nu mai poate fi operat. Medicii i-au dat ... (vezi toată discuția)