avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantia de 25 ani pentru saltea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantia de 25 ani pentru saltea

Am cumparat o saltea si desi are 25 ani garantie s a stricat.e deformata rau.dar ptr.ca este patata (este specificat acest lucru in termeni si conditii) nu o pot schimba desi in mod evident nu din cauza petei s a deteriorat salteaua.intrebare.am vreo sansa sa obtin vreo despagubire sau o alta saltea?.mentionez ca fara nicio exagerare mi a provocat si unele probleme medicale la spate.astept un raspuns.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:57, 30 Decembrie 2014
25 de ani garantie? Uau... La termenul asta nu avea voie sa se deformeze. Banuiesc ca si pretul a fost unul proportional cu garantia.
Trimiteti un mail firmei si descrieti problema (mai putin problemele medicale, e greu sa dovediti ca din cauza saltelei le-ati dobandit). Spuneti ca defectul o face de nefolosit si solicitati inlocuirea ei. Mentionati ca sperati sa nu fie nevoie sa va adresati ANPC in cazul in care
Daca nu gasiti intelegere adresati-va ANPC. Faceti si poze, daca e deformata rau ar trebui sa se vada denivelarile.
Incercati sa o curatati ca sa nu sara pata aia in ochi, se gasesc multe solutii bune pe piata. In opinia mea e o conditie putin abuziva asta cu ''nicio pata'' la o garantie de 25 de ani.

Aveti aici model de intocmire a reclamatiei:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 30 Decembrie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la plecarea din chirie Andreea_Hulea Andreea_Hulea Buna ziua! Am locuit in chirie 2 ani intr-un apartament complet mobilat iar acum la plecare proprietarii au tot felul de pretentii nejustificate. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Am executat mobilă pentru un client care a reclamat o defecțiune. m-am oferit să-i schimb partea defectă dar el refuză, vrea un alt produs. sunt obligat să-i accept pretenția? mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Daca ma poate lamuri cineva, am un client caruia i am facut mobila, pat, dulap, mobilier suspendat. In cazul patului, i s a livrat, montat, ... (vezi toată discuția)
Refuz inlocuire produs/impunere fortata restituire contravaloare produs ContSters14496 ContSters14496 Am achiztionat o saltea ortopedica in noiembrie 2008, de la firma Staer. Durata minima de folosire a produsului fiind de 5 ani, iar garantia 2 ani. La doar ... (vezi toată discuția)