avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara cu minori

spuneti-mi va rog ce acte imi trebuie la iesirea din tara in cazul in care imi trimit copilul in ungaria cu bunicii?
sunt tatal copilului si in urma divortului am hotarare judecatoreasca de incredintare a minorului.
mama copilului nu detine legal program de vizita.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 01:04, 28 Iulie 2009
Sunt necesare declaratiile ambilor parinti si cazierele bunicilor.
merci pt raspunsuri dar treaba s-a rezolvat
mi-am trimis copilul afara din tara cu bunicii fara sa mai fie nevoie de nici o aprobare din partea maica-sii!!
actele necesare au fost: pasaport(pt copil), imputernicire din partea mea(pt bunici), cazierul bunicilor si cam atat
catalinlg a scris:

merci pt raspunsuri dar treaba s-a rezolvat
mi-am trimis copilul afara din tara cu bunicii fara sa mai fie nevoie de nici o aprobare din partea maica-sii!!
actele necesare au fost: pasaport(pt copil), imputernicire din partea mea(pt bunici), cazierul bunicilor si cam atat

Bravo! Ati procedat perfect legal!
Sincerele mele felicitari!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor pentru iesirea din tara ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua,as dori va rog frumos sa-mi spuneti daca sotia mea care urmeaza sa plece in Romania (din Italia) pentru a duce copilul nostru pe perioada vacantei la ... (vezi toată discuția)
Vizita minor la bunici in franta SNAKED SNAKED As vrea sa stiu ce acte trebe facute pt. minor ca sa poata pleca cu bunica lui in vacanta in Franta care are cetatenie si este pe alt nume decit minoru ? (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate lumi71 lumi71 Pentru cine stie si ma poate ajuta: Un minor cu buletin poate calatori in strainatate cu avionul doar cu buletinul? Sigur nu trebuie pasaport? Stie cineva ... (vezi toată discuția)