avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii marfa Bulgaria
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii marfa Bulgaria

buna ziua,
am o firma neplatitoare de tva si doresc sa achizitionez marfa din bulgaria pentru revanzare. cum as putea sa procedez fara a fi obligata sa trec la tva? ce trebuie sa declar la finante? factura trebuie tradusa?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:46, 31 Decembrie 2014
Daca valoarea totală a acestor achiziţii intracomunitare nu depăşeşte pe parcursul anului calendaristic curent sau nu a depăşit pe parcursul anului calendaristic anterior plafonul de 10.000 euro, atunci nu trebuie sa va inregistrati in scopuri TVA si nici sa va inscriti in ROI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare - firma neplatitoare de tva Adinel84 Adinel84 Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva si vreau sa fac achizitii intraconunitare. Trebuie sa ma inregistrez in ROI, daca valoarea achizitiilor intr-un an ... (vezi toată discuția)
Contabilitate sh maritica balan maritica balan am un srl neplatitor de tva , doresc sa aduc marfa din egipt intracomunitare , trebuie sa ma inscriu in reg op intracomunitari si sa ma declar platitor de tva ... (vezi toată discuția)
Tva la facturile pentru reclama ContSters255863 ContSters255863 Am o firma neplatitoare de TVA si am plati lunare catre Google si Facebook pentru reclama. Reclama nu depaseste 1.000 RON/luna. Mai este necesar sa ma ... (vezi toată discuția)