Sunt subofiter m.ap.n. nu am si nici nu am avut alt venit de orice fel decat solda lunara. Nu am inchiriat nimic nu am avut alt job sau actiuni etc. Am primit de la anaf un formular cu o anexa ca in anul 2012 lunar am avut cred un venit cu o baza de calcul cu suma de 700 si contributia lunara de 39 ,total an 468. Am o fica care a primit de la anaf acelasi document. Ea in 2012a implinit 18 ani. Era la liceu la zi in clasa a xl, primea alocatie, acum este anul ll la facultate, nu a avut si nici in prezent nici in fel de venit. Pentru ce trebuie sa platesc doua sume de 468 lei. Am intrebat contabilul sef de la servici si a ramas tablou. La noi la armata se vireaza lunar toate contributiile la stat ca altfel avem probleme. Cu stima nicu p.
Singurul motiv pt. care v-ar fi putut trimite astfel de decizii de impunere dvs si fiicei, ar fi cred,
"impozitul" pentru sanatate, incadrandu-va in mod eronat la persoane fara venituri sau daca a-ti obtinut venituri din dobanzi.... Ar cam corespunde suma de plata.
In orice caz acel formular trebuie sa poarte un nume : somatie de plata sau decizie de impunere si undeva pe acolo trebuie sa existe si motivele de fapt si temeiul de drept conf.
art.43 CPF.