avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere anaf 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere anaf 2012

Sunt subofiter m.ap.n. nu am si nici nu am avut alt venit de orice fel decat solda lunara. Nu am inchiriat nimic nu am avut alt job sau actiuni etc. Am primit de la anaf un formular cu o anexa ca in anul 2012 lunar am avut cred un venit cu o baza de calcul cu suma de 700 si contributia lunara de 39 ,total an 468. Am o fica care a primit de la anaf acelasi document. Ea in 2012a implinit 18 ani. Era la liceu la zi in clasa a xl, primea alocatie, acum este anul ll la facultate, nu a avut si nici in prezent nici in fel de venit. Pentru ce trebuie sa platesc doua sume de 468 lei. Am intrebat contabilul sef de la servici si a ramas tablou. La noi la armata se vireaza lunar toate contributiile la stat ca altfel avem probleme. Cu stima nicu p.
Ultima modificare: Marți, 30 Decembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: leo875 , utilizator 23:17, 12 Ianuarie 2015
Ar trebui sa mergeti la ANAF cu cele 2 adrese si sa cereti lamuriri suplimentare.
Poate fi o greseala din partea ANAF.
Singurul motiv pt. care v-ar fi putut trimite astfel de decizii de impunere dvs si fiicei, ar fi cred,
"impozitul" pentru sanatate, incadrandu-va in mod eronat la persoane fara venituri sau daca a-ti obtinut venituri din dobanzi.... Ar cam corespunde suma de plata.
In orice caz acel formular trebuie sa poarte un nume : somatie de plata sau decizie de impunere si undeva pe acolo trebuie sa existe si motivele de fapt si temeiul de drept conf.
art.43 CPF.
Faceti contestatie la Anaf. Legea data de dl Boc este eronata si abuziva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala pentru plata cass tristanciufu tristanciufu In anul 2012 am avut venit in valoare de 252 lei. Prin decizia de impunere 630 trebuie sa platesc pentru un venit de 8400 de lei, adica 468 de lei ? De ce ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Declaratia privind venitul estimat 220 bibibossu bibibossu In data de 06.02.2012 am depus, eu si sotia, Declaratia privind venitul estimat 220, pentru veniturile din inchiriere apartament pt 1 an (perioada de ... (vezi toată discuția)